Liikenneturvallisuuskeskus Paimio
Takaamme liukkaita olosuhteita - Ympärivuotisesti
Yleisinfoa radastamme Sijaintimme Turvallisuus Tietoutta yrityksille Kuvat Videot Ajankohtaista Ratamaksumme Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja
 
Turvallisuusasioissa ei koskaan ole tinkimisvaraa
 
Perusperiaatteena on, että rataa käytetään vain opastetusti/johdetusti – siis henkilön tulee olla rataan ja opetukseen perehtynyt.

Autokoulujen oppilaat ovat opettajan ohjauksessa ja ”komennossa” molemmissa opetusvaiheissa. Perusvaiheessa oppilas ajaa autokoulun autolla opettajan kanssa. Syventävässä vaiheessa oppilas ajaa omalla autollaan opettajan ohjatessa opetusta. Myös muu jatkokoulutusryhmä on ryhmän (osaavan) vetäjänsä ohjauksessa.

Jatkokoulutusta voi antaa mm. rataan perehtynyt liikenneopettaja, liikenneturvan EAK-kouluttaja tai poliisi. Poliisi, palokunta ja puolustusvoimat kouluttavat omilla kouluttajillaan rataan perehdyttämisen jälkeen.

Autojen vakuutusturva on voimassa kun opetus ja toiminta on oikein johdettua.

Rata on teknisesti ja toiminnallisesti (opetus, laitteet ja muut turvajärjestelyt) Varsinais-Suomen alueen kuljettajatutkinnosta vastaavan henkilön valvonnassa. Valvojana Turussa Uhrilähteenkadun katsastusasemalla toimii Sakari Savola / Ajovarma Oy. Myös työvuorossa olevalla ratamestarilla on oikeus ja velvollisuus antaa eritysohjeita tarvittaessa.

Ota yhteyttä jos näissä asioissa on tarvetta lisätietoon.
 
Highslide JS Highslide JS Highslide JS
Liikenneturvallisuuskeskus Paimion kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi